Rozhovor s manažerem vedoucího týmu Geus Okna Sion Jirenakem

21.12.2011 11:51
Po nějakém čase došlo na další rozhovor jednoho s manažerů naší ligy. Tentokrát třetí povídání je s manažerem Jirenakem, který zatím úspěšně výborně vede svůj tým Geus Okna Sion a odměnou jim jsou skvělé výsledky a první místo ligové tabulky.

V této sezóně ukazujete svoji sílu a zaslouženě vedete celkem s přehledem ligu. Co vše proto děláte?

Tomu,že se mi prozatím daří v této sezoně, moc také nerozumím.Moje mužstvo zustává už několik sezon s 80 procent stále stejné.Možná to jsou zkušenosti hráčů,nevím ale muj názor je,že často zasahovat do týmu vede spíše ke škodě.

Váš první titul by jste si jistě zasloužili.Po zatím pro Vás vydařené polovině sezóny, zejména pak po výhře v Bernu 3:1 a odskočení na osm bodů. Uvažujete ještě o posílení kádru?

Posilovat kádr nehodlám,mám hodně mladých a nadějných hráču tak at časem ukážou,co v nich je :))

Co říkate na letošní výsledky obhájce titulu - FC St.Gallen?

Podle slov manažera obhájce titulu Redlixe,mužstvo od základu přebudoval a chvilku to potrvá než si tým sedne.

V tomto ročníku je do naší ligy aktivně zapojeno mnoho manažerů a liga se tak tím zkvalitnila a vyrovnala. Souhlasíte?

Troufám si říct,že naše liga je nejvyrovnanější ze všech.Každý zápas musíte hrát naplno,nikoho nesmíte podcenit.Vždyt i takový velký manažer jako je karbaník má v poslední době velké starosti.Je moc dobře,že naše liga je tak vyrovnaná.

Toto povídání bude uveřejněno na stránkách týmu z Wangenu. Co můžete říct právě o tomto klubu působícím třetí sezónu v nejvyšší soutěži?

Wangen to je nesmírně silný a kvalitní tým.Vždy když s ním hraji,mám velké obavy o výsledek zápasu.Nebude to dlouho trvat a Wangen získá titul.

 

Děkujeme za čas, který jste si pro nás udělal a přejeme hodně úspěchů